Grundtvigs Kirke

GT-natkirke med Claus Meyer om frådseri og selvkontrol

May 19, 2022

Aftenens gæst i GT-natkirken Claus Meyer er kok, kogebogsforfatter og virksomhedsejer. Han taler med sognepræst Vibeke Bidstrup om frådseri og selvkontrol med udgangspunkt i de syv dødssynder og dyder. Hvordan kommer frådseri og selvkontrol til udtryk igennem vores madvaner? Særligt nu hvor samfundet er i gang med en grøn omstilling. Hvad er de positive og negative aspekter af frådseri og selvkontrol?

GT-natkirken er optaget i Grundtvigs Kirke og er en samtalerække om etiske dilemmaer i krydsfeltet af et moderne liv.

Lyt med når Vibeke Bidstrup, sognepræst i Grundtvigs Kirke, inviterer en kendt gæst til samtale om et dilemma med afsæt i de syv dødssynder og dyder. Serveret med en Gin & Tonic og med mere end blot gammeltestamentlig snak.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App